1Ik zie dat ik een fout heb gemaakt in mijn persoonlijke gegevens. Hoe wijzig ik dit?

Mocht u een fout hebben gemaakt in het verzendadres bel dan met de klantenservice voor het aanpassen van uw gegevens. Dan kan het pakket alsnog naar het juiste adres verstuurd worden.

2Hoe kan ik de status van mijn bestelling volgen?

U krijgt van ons een email aan na de bestelling met een track and trace nummer, hiermee kan u de bestelling volgen.

3Ik wil mijn bestelling wijzigen. Hoe doe ik dat?

Voor het wijzigen van uw order kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij adviseren bij wijzigingen van de order altijd te mailen: [email protected]. Wijzigen is niet mogelijk als het pakket reeds verzonden is.

4Hoe kan ik betalen?

Betalen kan met iDeal (Nederlandse banken), bankcontact, visa, mastercard, bankoverschrijving of Paypal.

5Ik weet niet zeker op ik betaald heb. Hoe kom ik hier achter?

Zodra wij uw betaling ontvangen hebben ontvangt u per mail een betalingsbevestiging. Mocht u geen betalingsbevestiging ontvangen bekijk dan eerst of het geld bij uw bank/account is afgeschreven. Mocht het geld wel afgeschreven zijn neem dan contact op met onze klantenservice.

6Wat zijn de verzendkosten?

Orders binnen Nederland en België worden vanaf een bestelwaarde van €70,- gratis verzonden. Onder de €70,- betaalt u €7 verzendkosten in België, voor verzending naar Nederland is dit €10,50.

7Wanneer ontvang ik de producten?

Uw order wordt direct na ontvangst van de betaling verwerkt (tijdens kantooruren). Orders die uit voorraad leverbaar zijn worden direct verzonden. Van orders die niet direct leverbaar zijn worden de producten dezelfde dag nog besteld bij de leverancier en uw order wordt dan binnen drie werkdagen verzonden. Mocht het onverhoopt voorkomen dat uw order niet binnen drie werkdagen verzonden kan worden ontvangt u hierover een bericht.

8Wat gebeurt er met mijn pakket als ik niet thuis ben op het moment dat de bezorger langskomt?

Het pakket wordt de eerste keer aangeboden een dag nadat het pakket verzonden is. De eventueel tweede keer volgt een dag daarop. In Nederland wordt het pakket daarna naar een afhaallocatie gebracht en ontvangt u een briefje in de brievenbus waar en wanneer u het pakket af kunt halen. In België wordt het pakket ook tweemaal aangeboden, maar wordt het na de tweede keer naar ons teruggestuurd. Zorg er dus voor dat u thuis bent. U kunt het pakket volgen via de track and trace link die u ontvangt per mail.

9Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van De Corbie Shop?

De Corbie Shop is te bereiken per email: [email protected]. Mails worden binnen 24 uur beantwoord. Mails die in het weekend worden verzonden worden op maandag beantwoord.

10Ik heb een klacht. Waar kan ik hiermee terecht?

Heel vervelend dat u niet tevreden bent over het door ons geleverde product of service. Onze klantenservice is er voor u om uw klacht te behandelen en op te lossen. Neem bij klachten dan ook contact op met onze klantenservice per mail: [email protected].

11Ik heb een verkeerd product ontvangen. Hoe los ik dit probleem op?

Neemt u altijd contact op met onze klantenservice en meld de fout. Onze klantenservice medewerker zal u verder helpen om het probleem op te [email protected]

12Ik heb het verkeerde product besteld en wil dit ruilen. Hoe los ik dit probleem op?

U kunt producten, die niet gebruikt zijn, altijd aan ons retourneren. Het retourformulier kan je terugvinden op de pagina Retourneren, ruilen en garantie. Link in de footer. Vul dit formulier volledig in en stuur dit met het product naar ons retouradres. Het retouradres is: De Corbie shop, Markt 12a, 2440 Geel, België

13Waar vind ik de algemene voorwaarden van de De Corbie shop?

De algemene voorwaarden staan vermeld op onze website onderaan.<br />

14Wat betaal ik precies voor het product dat ik bestel?

Bij ieder product staat in het groot het bedrag vermeld wat het product kost. Deze prijs is inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten. De verzendkosten worden later in het bestelproces berekend. Orders boven de 70 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland en België.